vrijdag 23 augustus 2013

De "zomerstop" is bijna voorbij...

Tijdens de vakantieperiodes liggen de opleidingen zo goed als stil, maar wij hebben niet stil gezeten.
Na een deugddoenende periode om de batterijen terug op te laden, zijn we beginnen brainstormen over het aanpassen van onze unit en opleidingen. Het kan immers altijd beter...

We hadden natuurlijk ook wat opgestoken tijdens het draaien van onze sessies en de gesprekken met klanten. Na het toevoegen van de aanpassingen van de scenario's voor Kinderdagverblijven en Zorgsector (met de bedden) ontbrak hier en daar nog iets.
Eerst en vooral moesten we de toegang tot de unit verbeteren. Na een zoektocht, in catalogi van trappenleveranciers, waren we tot het besluit gekomen om er zelf een te ontwerpen en nadien het ontwerp ook zelf uit te voeren. Het is handig als je een zoon hebt die met een lasapparaat overweg kan en ook nog eens metaalconstructies kan ontwerpen en bouwen. De trap is klaar!

We zijn er echter nog niet... We vroegen ons ook af of we de oefening "deurprocedure" niet konden verbeteren en ja hoor na wat denkwerk zijn ook hier uit gekomen. Volgende week gaan we een extra wand plaatsen, met deur. Deze wand moet ook een venster bevatten zodat de deelnemers, die niet actief betrokken zijn bij de oefening, ook kunnen observen wat hun collega's binnen uitspoken.

Op vraag van een, toekomstige, klant gaan we ook nog een telefoon voorzien zodat ook de interne of externe brandmelding geoefend kan worden. De deelnemers gaan dus in de toekomst ook de meldingsprocedure moeten uitvoeren. Mijn gedachten gaan nu uit naar de mogelijkheid om daadwerkelijk een verbinding te maken met deze (nep)telefoon...

De herfst staat voor de deur dus gaat onze tent voorzien worden van zijwanden en verwarming, zodat de observanten het droog en warm kunnen houden. Natuurlijk voorzien we ook wat stoelen voor zij die niet te lang kunnen staan. Als we dan ook nog koffie en koekjes kunnen voorzien wordt het helemaal gezellig :-)

Nog een weekje goed doorwerken dus en we kunnen er volledig tegen aan gaan vanaf 1 september! Wij komen naar u toe!

Wil je, als bedrijf of instelling, onze mobiele blusunit van naderbij eens bekijken? Neem gerust contact met ons op, we maken graag een afspraak!
Wil je, als particulier, graag eens een kijkje komen nemen, zodat je op het werk met een voorstel naar de baas kan? Maak gerust een afspraak met ons!

Geniet nog van de laatste zomerdagen!

Carl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten