donderdag 20 februari 2014

Eindelijk... terug de tijd gevonden!

Beste lezer,

Eindelijk heb ik na een drukke periode terug de tijd gevonden om weer wat neer te pennen.
Het was druk de afgelopen maanden, er waren naar eind 2013 heel wat opleidingen en ander werk ingepland, we zaten met de verhuis naar onze nieuwe locatie en we heben heel wat vernieuwingen doorgevoerd.

We hebben heel wat nieuwe langdurige projecten "binnen" gehaald. Zo zijn er de reanimatie en EHBO opleidingen voor de Voetbel Federatie Vlaanderen, waarbij we alle voetbalclubs in heel Vlaanderen aandoen. Dit zijn avondtrainingen die we organiseren i.s.m. onze partner Syntra Midden Vlaanderen.
Voor onze partner Securex EDPBW hebben we de medewerkers van de WZC's van OCMW Beveren opgeleid in "Brand en Evacuatie", bij de WZC's van OCMW Sint-Niklaas hebben we de personeelsleden praktisch leren blussen via onze mobiele blusunit. Verder hebben we nog een aantal "logisitieke" opleidingen (heftruck, hoogwerker en rolbrugbediennaar) gegeven in diverse bedrijven.
Binnenkort starten de praktijkopleidingen "Brand & evacuatie", via onze mobiele blusunit voor de Woonzorgcentra van de groep Senior Assist. En er staan nog meerdere langdurige projecten op de tocht.

We zijn ondertussen erkend als "Opleider EHBO Hulpverlener" en als dusdanig opgenomen op de lijst van FOD WASO. We geven, i.s.m. onze Nederlandse partner Human Drive, alle EHBO opleidingen en brandopleidingen voor het personeel van de Belgische NH Hotels, voor hen geven we ook de BHV praktijkopleidingen in Nederland.

De verhuis heeft ook aardig wat werk om handen gehad. Gelukkig konden wij rekenen op de hulp van onze kinderen en hun partners, om alles in goede banen te leiden. Vandaag staat praktisch alles op z'n plaats. We zijn fier te melden dat we nu beschikken over ons eigen opleidingscentrum te Grotenberge. Hier beschikken we over de nodige ruimte om allerlei opleidingen te geven: een voldoende ruim opleidingslokaal, stockeerruimte voor al het opleidingsmateriaal en ruime parking en buitenruimte voor sommige praktische opleidingen. Nu dit nog wat "aan de man" brengen. Nochthans blijft het de bedoeling dat we zoveel mogelijk op locatie van de klant werken, maar onze locatie biedt meer mogelijkheden. We bieden nu ook workschops "veilig in huis" aan voor particuliere klanten.

De webshop is ook volledig nieuw, de vorige was gehackt, vandaar dat we nu voor een stabielere en veiligere oplossing gezorgd hebben. Hier en daar moet nog een verbetering aangebracht worden, maar je kan al bestellingen plaatsen. De logistiek voor verzending is ook gemoderniseerd, de klant kan kiezen tussen 3 mogelijkheden voor verzending: afhaling, Bpost of Kiala. Breng zeker eens een bezoekje!

Verder hebben we ook weer flink geïnvesteerd in opleidingsmateriaal: nieuwe blusbak, "Heimlich" trainer, enz... om onze opleidingen nog realistischer en praktischer te laten verlopen.

Zo dit was weeral een beetje nieuws over ons, tot de volgende keer!

PS: Vergeet zeker niet te reserveren voor het volgen van onze workshops!

Carl De Vos
Zaakvoerder

CDV Safety - mobieleblusopleidingen.be - CDVsafetyshop


Geen opmerkingen:

Een reactie posten